keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Aamilukumaraton 21.-24.5.





Aamilukumaraton alkaa huomenna ja kasasinkin jo melkoisen pinon luettavaa maratonia varten. Toki käyn perjantaina vielä tekemässä lyhyen työvuoron, mutta muuten on loppuviikko pyhitetty lukemiselle!
Tällä kertaa tarkoituksena on lukea nuortenkirjoja ja samalla ruksata mahdollisimman monta bingoruutua Ya-lukuhaastetta varten.
Pinossa on paljon vanhoja tuttuja, mutta suurin osa kirjoista on vielä kokonaan lukematta. 
Tää pino kyllä houkuttelee lukemaan, eniten näistä odotan varmaan oman nuoruuteni Tyttöfrendit-sarjaan palaamista, Sarah Crossanin Kuunnousua, Anniina Mikaman Taikuria ja taskuvarasta ja Nina LaCourin Välimatkoja.

Ajattelin lukea tästä pinosta kirjoja vähän fiiliksen mukaan ja täytellä bingoruutua sitten lukumaratonin loppupuolella. En ole mitenkään valikoinut kirjoja juuri tuota lukuhaastetta varten, vaan luen ihan oman fiiliksen mukaan ja jos kirja ei mihinkään kohtaan lukuhaasteessa sovikaan, niin se ei haittaa.
Lukumaratonit on kyllä ihania rentoutumisrupeamia, niitä tarvitaan varsinkin nyt, kun eletään viimeisiä viikkoja tätä lukuvuotta ja meno töissä on vähintäänkin villi näinä viimeisinä koulupäivinä. 

Tein myös itselleni hieman kunnianhimoisen lupauksen kirjoittaa jokaisesta maratonpäivästä oman postauksensa lukemisen ohella, joten niitä tippuu sitten loppuviikosta tänne blogin puolelle!

Ihanaa lukumaratonia jokaiselle!

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti