perjantai 22. toukokuuta 2020

Lukumaraton - Päivä 2

Perjantai 22.5.


07.34: Aloittelen toisen lukumaratonpäivän Kuunnousulla työmatkalla. Suhteellisen pitkien työmatkojen hyvä puoli on ehdottomasti se, että on paljon aikaa lukea!

13.44: Työpäivä takana, jatkan lukemista kotimatkalla. Säeromaanit etenee kyllä hurjaa vauhtia, aloitin tämän kirjan aamulla ja ehdin lukea työmatkojen aikana yhteensä 186 sivua.

15.45:  Töiden jälkeen kävin hoitamassa tärkeitä asioita (esimerkiksi täydentämässä allergialääkevarastot), hakemassa kirjastosta muutaman varauksen ja viikonlopun ruokaostoksetkin tuli tehtyä samalla. Nyt täytyy syödä jotain (ja katsoa jakso Täydellisiä naisia...), jatkan lukemista sitten sen jälkeen.

18.34: Lukeminen vähän takkuaa, väsymys painaa päälle ja keskittymiskyky on karkuteillä. Sovitaan puolison kanssa, että pidetään tänään leffailta, joten yritän keskittyä vielä hetkeksi lukemiseen.


19.10: Kuunnousu luettu! Olipahan kyllä ihan todella koskettava kirja (ja kuten kuvasta näkyy, aika monta kohtaa laputin, niihin palaan sitten myöhemmin, kun kirjoitan tästä kirjasta ihan oman postauksensa). Nyt taidan aloitella jotain uutta kirjaa, mutta kohta siirrytään varmaan katsomaan leffaa.

19.32: Yöllisen koiran merkillinen tapaus valikoituu seuraavaksi kirjaksi. Pidin tästä nuorempana, muistan niin hyvin kohdan Etsivät etsivät aitoja aitoja kepeillä kepeillä. Tää kohta on jostain syystä jäänyt mieleeni paremmin kuin se, mitä tässä kirjassa loppujen lopuksi tapahtuu.



20.00: Nyt laitan kirjan hetkeksi sivuun, leffan aika!

22.04: Huhhuh, katsottiin Rocketman, joka oli ehdottomasti yksi viime vuoden parhaimmista leffoista. Jokin tuossa elokuvassa vain koskettaa, vaikka Elton John onkin aina ollut mulle aika tuntematon ja musiikistakin osaisin nimetä vain niitä suurimpia hittejä. Nyt tuli kyllä sellainen olo, että täytyy ehkä laittaa varaukseen Minä Elton John-kirja, joka ilmestyi muistaakseni viime vuonna.


22.38: Musta tuntuu, että tämän illan lukemiset on jo luettu. Aion ehkä kirjoittaa vielä hetken ennen unia, mutta lukemiset jäänee huomiselle. 

Päivän saldoksi jäi siis Kuunnousu 381 sivua (luettu alusta loppuun tänään) ja Yöllisen koiran merkillistä tapausta ehdin lukea 49 sivua.

Yhteensä maratonsivut ylittivät jo suunnitelmani, sivuja toisen päivän iltana on kasassa 1152. Ei yhtään huonompi, vaikka tuntuikin, ettei tänään ehtinyt lukea paljon mitään!

Huomenna sitten uusin voimin!

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti