lauantai 23. toukokuuta 2020

Lukumaraton- Päivä 3

Lauantai 23.5.


11.45: Oon pyörinyt sängyssä jo hetken hereillä, mutta en saa itseäni nousemaan. Kirjoittaessa meni eilen aika myöhään ja nukahdin varmaan vasta joskus kahden jälkeen. Tämän takia yritän kirjoittaa lähinnä loma-aikoina; kirjoitusfiilis iskee yleensä aikoihin, jotka ei sovi tällaisen peruspäivätyön unirytmeihin. Onneksi pian on kesäloma.

11.59: Kahvi keitetty, nyt lukemaan! 

13.14: Aamukahvi juotu, pikasiivous tehty ja nyt alan keittelemään aamupuuroa. Ulkona on ihan täydellinen sää, joten lähdetään varmaan pitkälle kävelylle nauttimaan lämmöstä ja auringosta. 


13.21: Puuro valmis, nyt vielä sen kanssa pieni lukuhetki ennen ulos lähtemistä. Mun lempparipuuroon tulee kaurahiutaleiden lisäksi chia-siemeniä, päälle kardemummaa, pakastemarjoja ja mustikkakeittoa.

14.23: No niin, lukuhetki nyt vähän venähti, aletaan valmistautua lähtöön. 


16.09: Kotiin palattu, olipa aivan ihana pitkä kävely! Niin lämmintä ja kesäistä. Nyt pieni lepo ja sitten ruoanlaittoon, tänään tehdään kesäruokaa. Lukeminen taitaa jäädä siis illemmalle.

18.44: Kesäruokalautaselta löytyi salaattia, jossa on kesälisänä cantaloupe-melonia ja mansikoita, paistettua kesäkurpitsaa, maissia, uusia perunoita, tofunakkeja ja leipää. Nyt ruokakoomassa on hyvä palata kirjojen pariin.


19.47: Yöllisen koiran merkillinen tapaus luettu. Olihan tää edelleen oikein hyvä kirja! Nyt alan paistaa lettuja, taikinan tein jo kokkailun ohella odottelemaan. Paistoseuraksi valitsin Nina LaCourin Välimatkoja. Tää kirja on roikkunut mun lukulistalla jo kauan!


22.20: En ihan kauheasti ehtinytkään lukea letunpaiston ohella, meinasi olla vähän paisto-ongelmia. Mutta lopulta sain letut paistettua ja syötiin ne leffaa katsellessa. En oo vielä päässyt sisälle tähän LaCourin kirjaan, mutta nyt aion keskittyä vain lukemiseen loppuillan.

23.30: Päädyin taas tekemään vähän kaikkea muuta, mutta yritän lukea vielä hieman ennen nukahtamista. Tämän hetkinen sivumäärä tällä maratonilla on 1415. Tuntuu, että tänäänkään ei ehtinyt kauheasti lukemaan, kun tein paljon kaikkea muuta, mutta kuitenkin tämän lukumaratonin aikana oon ehtinyt lukea jo kuusi kokonaista kirjaa, se on ihan hyvin kolmelle päivälle!

Nyt nappaan kirjan mukaan ja luen vielä hetken.
Huomenna onkin jo sitten viimeinen päivä!

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti