perjantai 11. kesäkuuta 2021

Pieni lukumaraton - päivä 2

 10.6.


11.36: Oli hieman vaikeuksia herätä, mutta nyt on edellisen päivän postaus ulkona ja kahvi edessä. Pet'n viimeiset sivut lähtee lukuun ja otin myös You Know Me Well'n valmiiksi odottamaan lukuvuoroaan.

12.35: Pet luettu! Tykkäsin tämän kirjan ideasta paljon! Nyt aamupalan kanssa jatkan You Know Me Welliä.


14.19: Aamun pahoinvointi yltyy ikäväksi kipukohtaukseksi. Lääkkeiden jälkeen siirryn halailemaan kuumavesipulloa ja yritän samalla lukea, mutta kivut ja lääkkeet kyllä meinaavat alkaa väsyttää. 

17.19: Kipuilu alkaa lieventyä. Tässä välissä luin vähän, katsoin vähän sarjoja ja yritin nukkuakin hetken, mutta en saanut unta. Nyt piristän itseäni jäätelöllä ja jatkan lukemista.

19.00: Koko päivä on mennyt sisällä, joten nyt nappaan kirjan mukaan ja siirryn pihalle lukemaan. Onneksi on jo vähän viileämpää, ei ole niin tukala olo.

22.23: Sain juuri luettua You Know Me Well'n loppuun. Sijoitan tämän myös Queer-lukuhaasteeseen! Aloitan vielä tässä samalla Sielujen saarta, mutta tosiasiassa keskittymiskyky alkaa tässä vaiheessa olla jo sitä luokkaa, ettei lukemisesta enää meinaa tulla mitään.

23.44: Päädynkin selailemaan somea ja viestittelemään, joten Sielujen saarta saan eteenpäin vain n. 20 sivua. On aika laittaa lukumaraton pakettiin ja siirtyä unille. 
Kaiken kaikkiaan ihan hyvä lukumaraton, vaikka tämän päivän kipuilut veivätkin paljon lukuaikaa. Yhteensä sain luettua neljä kokonaista kirjaa, yhdestä lopun ja yhdestä alun, yhteensä 745 sivua! Ainakin pääsen palauttamaan edes muutaman kirjan tämän maratonin jäljiltä takaisin kirjastoon!-Janita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti