torstai 10. kesäkuuta 2021

Pieni lukumaraton - päivä 1

Päätin tosiaan pitää 9.-10.6. oman pienen lukumaratonin, koska kirjastokasa oli kasvanut aika suureksi. 

Tässä ensimmäisen päivän, eli keskiviikon 9.6., lukemiset!


10.44: Oon pyörinyt sängyssä jo jonkin tovin, mutta nyt vihdoinkin jaksan nousta keittämään kahvit ja aloittelemaan lukumaratonin.

10.57: Kahvi on keitetty ja lukeminen voi alkaa! Ensimmäisenä on vuorossa jo pitkään kesken ollut Minun tarinani, josta jäljellä olisi viimeiset vajaa 50 sivua. Lisäksi nappaan aamukahvin seuraksi Sulon ja Elsin uudet naapurit.


12.06: Minun tarinani ja Sulon ja Elsin uudet naapurit luettu! Nyt valitsemaan seuraavaa kirjaa. Mulla on tällä hetkellä 24 kirjaa kirjastosta lainassa, joten ainakin on kirjoja, mistä valita.

12.23: Aamupalaksi avokadoleipiä, seuraavaksi kirjaksi valitsin Väkivallan historian. 


12.49: Ulkona on niin ihana sää, että täytyy ottaa siitä kaikki ilo irti ja siirryn meidän pihan terassille jatkamaan Väkivallan historiaa.

14.27: Tässä välissä söin kesäruokaa ja nyt siirryn pitämään pienen ruokalevon kirjan kanssa. Tällaisina kuumina päivinä on ihanaa vaan olla ja lukea, mua ainakin pistää väsyttämään liiallinen kuumuus ihan hirveästi.


16.48: Väkivallan historia tuli loppuunsa. Pidin tästä vähän enemmän kuin Ei enää Eddystä, mutta mun pitäisi kyllä lukea tuo Eddy uusiksi. Luin sen ensimmäisen kerran e-kirjana ja musta tuntuu, että se ei vaan ole mulle sopiva lukumuoto ja osa fiiliksestä katoaa jo siinä, kun tihrustaa puhelimen näytöltä tekstiä. Seuraavaksi lukuun lähtee Pet.

17.24: Ulkona on niin rauhallista, että päätän lähteä vielä uudestaan ulos lukemaan. Kirjan kanssa vierähtää pihalla tunti taas ihan huomaamatta.


20.55: Tässä välissä käytiin mm. pikaisella kauppareissulla, katsottiin yksi jakso Greyn anatomiaa ja nyt aattelin siirtyä suihkun kautta jatkamaan lukemista. Pet on edennyt jo puoleen väliin, joten sellainen hurja tavoite voisi olla, että saan sen vielä luettua loppuun ennen kuin käyn unille. 

0.08: Sain luettua Pet'n melkein loppuun, n. 30 sivua jäi vielä aamuun. Tässä välissä puuhailin myös kaikkea muuta, söin iltapalaa, selasin somet ja katsoin parit videot. Nyt siirryn unille ja huomenna aamulla jatketaan! Ekan päivän saldoksi tuli kaksi kokonaan luettua, yksi loppuun luettu, yksi melkein kokonaan luettu kirja ja yhteensä 445 sivua!


-Janita

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti