sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Aamilukumaraton - Päivä 1


 Pitkästä aikaa lukumaratonin aika! Tällä kertaa lähden mukaan aika löyhin suunnitelmin; tarkoituksena on lukea kirjaston kirjojen pinosta sen minkä ehdin ja sen lisäksi jatkaa Sarah Watersin Silmänkääntäjää, jota luetaan tällä hetkellä yhdessä puolisoni kanssa. Ei sen suurempia suunnitelmia, kirjaston kirjojen pino on sen verran korkea, että sieltä löytyy kyllä luettavaa fiilikseen kuin fiilikseen. Mutta nyt aloitetaan!

6.3. 

8.45: Heräsin jo joskus kahdeksan jälkeen (työunirytmi selkeästi palautettu takaisin siis), mutta nousin vasta nyt keittelemään kahvit ja aloittamaan maratonin. Aamukahvin kanssa jatkan Vilja-Tuulia Huotarisen Valoa valoa valoa-kirjaa, jonka olin ehtinyt aloitella jo aikaisemmin tällä viikolla. 

9.54: Aamukahvit juotu ja ensimmäinen maratonin kirja luettu! Valoa valoa valoa ei iskenyt tyyliltään kyllä minuun, mutta tulipahan luettua. 

10.25: Seuraavaksi lukuvuoroon pääsee Jessica Schiefauerin Pojat

11.30: Laittelin vähän kotia ja pyykkejä ja kirjoittelin vähän, mutta nyt voisi olla jo aamiaisen aika! Sen seurana edelleen Pojat. Vaikuttaa mielenkiintoiselta kirjalta. 

12.15: Seuraavaksi voisi tehdä hyvää vähän liikkua, joten ensimmäisenä jooga (en joogannut viikolla yhtään ja huomaan sen aina kyllä olossani, jos on joogat jääneet väliin!) ja sen jälkeen Kyra Pron Pop-Punk Dance Workout . Ah, mikä nostalgiapläjäys.

16.15: Tässä välissä tuli liikkumisen lisäksi käytyä suihkussa, luettua hetki ja sitten käväistiin kirjastossa ja ruokaostoksilla. Nyt ruoka valmistuu uunissa, joten luen sitä odotellessa Poikia. Lähenee loppuaan tämäkin kirja!

17.40: Syöty on (ja katsottu vähän Greyn anatomiaa). Nyt viimeiset sivut Poikia ja sitten pitäisi valita taas uusi kirja. Vähän houkuttelisi nuo kirjastosta tuodut uudet kirjat, mutta yritän olla järkevä ja lukea nyt niitä kirjoja, joissa eräpäivät lähenee ja joihin on jo uusintoja.

20.00: Ilta vierähtikin lukiessa, Poikien jälkeen aloitin Mitä sain tietää meduusoista, ja se vaikuttaa oikein hyvältä! Nyt kuitenkin aloitetaan puolison kanssa leffailta. Tänään leffana  Batman Begins.


23.43: Nyt alkaa jo väsyttää, joten aika mennä sänkyyn. Mutta ennen unia vielä hetki kirjaa.

23.58: Väsymys painaa jo niin kovasti, etten jaksa lukea enempää. Päivän saldoksi tuli 489 sivua. Ei yhtään huono lukupäivä!
Mutta nyt unille, huomenna jatketaan!

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti