sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Aamilukumaraton - Päivä 2


 7.3.


10.43: Tänään sain onneksi nukuttua vähän pidempään, ihanaa. Nyt alkaa olla kahvi valmista, joten nappaan meduusa-kirjan mukaan ja siirryn kahvin kanssa sitä lukemaan.

11.45: Mitä sain tietää meduusoista luettu loppuun. Nyt tekemään aamiaista ja sen seurana aloitan deleten. Tän kirjan lainasin lähinnä ulkonäöllisistä syistä, en tiennyt tästä juuri mitään, enkä tiedä kyllä mitään suurempaa vielä aloittaessakaan!


12.05: delete eteni aamiaisen aikana reilut 60 sivua. Tällä hetkellä en osaa sanoa kirjasta muuta kuin että "mitä".

12.59: Sunnuntain kunniaksi (ja yhden ylikypsän banaanin takia) puoliso teki banaanilettuja. Joten on ns. second breakfastin aika, sen kanssa katsellaan jakso Greyn anatomiaa.

14.41: Tässä välissä tehtiin viikkosiivous ja koska oon edelleen äänikirjajumissa, kuuntelen samalla Jäljillä-podcastia. Tää on mun tän hetken lempparipodcast, en juuri muuta kuuntelekaan. Nyt on kuitenkin koti siisti, joten istahdan hetkeksi alas deleten kanssa.

15.23: delete luettu. Olipa outo kirja. 

15:37: Selasin kirjastolainojani läpi ja totesin, että Elämäni seinäruusuna täytyy palauttaa tulevalla viikolla. Joten ehkä aloitankin tähän väliin tällaisen vanhan suosikin!

16.45: Tähän väliin olisi hyvä ehkä ulkoilla hieman. Lähden kävelylle, jonka tarkoituksena on hakea yksi paketti, joka on mennyt 3,5 kilometrin päähän. Kuulokkeissa jälleen Jäljillä.

18.15: Kotona taas. Tämän viikonlopun lukutavotteisiin kuului Silmänkääntäjän lukeminen, mutta nyt vasta ehditään istahtaa alas ja lukea! Luen siis tätä puolisolleni ääneen, aloitettiin nämä yhteiset lukuhetket viime vuoden puolella, ja tää on kyllä ihana yhteinen juttu.

23.02: Ilta vierähtikin sitten siinä. Luettiin Silmänkääntäjää 30 sivua, sen jälkeen pidettiin taas leffailtaa (leffana Moxie, oli ihan superhyvä!). Sitten ohjelmassa olikin perinteiset työviikkoon valmistautumiset, eväiden tekemiset ja muut. Taidan laittaa lukumaratonin tässä vaiheessa pakettiin, mutta saatan lukea vielä muutaman sivun Seinäruusua ennen unia.

Lukumaratonin saldoksi tällä kertaa tuli siis: 

Vilja-Tuulia Huotarinen- Valoa valoa valoa (123 sivua)

Jessica Schiefauer- Pojat (188 sivua)

Ali Benjamin- Mitä sain tietää meduusoista (285 sivua)

V.S.Luoma-aho- delete (135 sivua)

Sarah Waters- Silmänkääntäjä (30 sivua)

Stephen Chbosky- Elämäni seinäruusuna (15 sivua)

Yhteensä siis 776 sivua. Aika hyvä lukuviikonloppu siis kaiken kaikkiaan!


-Janita


2 kommenttia:

 1. Lukumaratonisi ja ylipäätänsä viikonloppusi kuulostaa niin kotoisalta! Ja banaaniletuista kihoaa vesi kielelle. Ehdit myös lukea paljon enemmän kuin itse yhdelläkään maratonilla. :D Silmänkääntäjä oli minulle ahdistava mutta juoni oli taitavasti punottu ja tyttörakkaustarina ilahdutti. Elämäni seinäruusuna voisi taas lukea uudelleen, siitä ei jostain syystä jäänyt mitään mieleen, vaikka periaatteessa pidinkin kirjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä oikein hyvä viikonloppu kaiken kaikkiaan!

   Mä en ihan hirveästi muista Silmänkääntäjästä muuta kuin sen, että pidin siitä hirveästi, kun luin sen joskus vuosia sitten! Jännä nähdä, millainen lukukokemus tästä tulee! Ja Seinäruusu on kyllä hyvä!

   Poista